marți, 7 iunie 2016

Teza la informatica

      Hello! 8 iunie 2016....Mai este atat de putin pana la vacanta de vara(pe care cu totii o asteptam). Mai exact 16 zile!! Dar pot spune ca aceste 16 zile vor fi pline de emotii, stres, nerabdare de a termina orele! Ce-i drept, nu am mai postat pe blog de mult timp din cauza faptului ca am avut un program foarte incarcat. In ultima vreme am avut foarte multe ascultari, teste, teze etc.. Poate vi se va parea ciudat ca pe 8 iunie inca ma pregatesc pentru teza la informatica, una dintre cele mai importante zic eu(bineinteles, doar e materie de profil). In ultimele saptamani am lucrat pentru aceasta teza cu doua colege cu care ma inteleg foarte bine si avem o prietenie foarte frumoasa care sper sa dureze *chiar daca mai avem unele conflicte minore*. Nu cred ca v-am spus, dar pentru semestrul II, teza noastra reprezinta un joc, iar noi am ales sa facem TIC TAC TOE * X si 0 * Ne-am intalnit si ne-am tot intalnit, ne-am gandit, ne-am documentat, ne-am stors creierii si ne-am enervat atunci cand programul nu rula corect, dar in final a iesit cum ne-am dorit si speram sa ii placa domnului diriginte.
         Dupa multe contaziceri, dupa multe momente in care nu stiam ce sa facem, cum sa corectam niste erori, momente in care am pus toate ideile cap la cap, jocul nostru arata cam asa:

Si....inceputul!


Asa arata tabla noastra! :)


Si cam asa de fericit esti cand castigi! *La fel ca noi, cand am terminat jocul :P*

               Acum ca am prezentat putin jocul, am si niste poze cu noi de cand ne-am intalnit sa lucram, asa ca le voi posta aici.

Andreea a venit cu laptop-ul la scoala pentru a putea lucra pentru joc:D




Aici eram la KFC...Parca se lucreaza mai bine pentru teza cand ai un Smart Menu de la KFC :P

                     Buuuuun, cam asta a fost legat de teza la informatica, pe care, ca tot veni vorba, maine trebuie sa o prezentam, deci urati-ne succes si voi reveni cu vesti dupa ziua de joi *vesti, sper eu ca bune! :))*. Bye-bye!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu